Strand és Csúszdapark

A Zalakarosi Fürdő strandja több mint 12 hektáron helyezkedik el, ahol a fák ölelésében, árnyékos, gondozott parkban élvezhetik a strandolás nyújtotta élményeket. A strand élményfürdőhöz közel eső részén a családok, gyerkőcök és fiatalok számára létrejött aktív zóna ad helyet a mozgalmas nyári strandolásnak.

MI TALÁLHATÓ A STRANDON?

CSALÁDI CSÚSZDAPARK

A családi csúszdapark három különböző nehézségi fokozatú csúszdán, 6 pályával hívja kalandra kicsiket és nagyokat egyaránt.

 • Anakonda csúszda: 81 m hosszú, tekergő-kanyargó, nyitott. 12 éves kortól önállóan használható.
 • 2 db extra meredek Kamikaze csúszda, mely 12 éves kortól önállóan használható.
 • 3 pályás családi csúszda, amely 3-12 éves korig szülő felügyelettel, 12 éves kortól önállóan használható.

HULLÁMMEDENCE

A tengerpart szerelmeseinek hullámmedencével kedveskedünk. Vesd magad a habokba, és élvezd a zalakarosi nyarat!

 • Vízhőfok: 28-32°C
 • Vízmélység: 0,4-1,6 m

CSALÁDI MEDENCE

A (V. számú) családi termálvizes medencében lévő vízi ösvény ingatag szigetein keresztül egy kötélpályába kapaszkodva juthatnak át a medence egyik végéből a másikba ügyességüket megcsillogtatva a strandoló gyerkőcök. A medencében található széles, enyhe lejtésű csúszda kiváló a kisebbeknek és a kezdő csúszdázóknak is.

 • Vízhőfok: 30-32°C
 • Vízmélység: 1,2 m

TERMÁLVIZES MEDENCE 

A (IV. számú) termálvizes medencében naponta 2 alkalommal, délelőtt és délután aqua fitness órákkal mozgatjuk át vendégeink végtagjait. A vérpezsdítő ritmusok minden korosztályt a medencébe csábítanak!

 • Vízhőfok: 32-34°C
 • Vízmélység: 1,2 m

GYERMEKPANCSOLÓ

A család legkisebb tagjai a Klubház mellett található pancsoló gyermekmedencében hűsölhetnek, játszhatnak.

 • Vízhőfok: 30-32°C
 • Vízmélység: 0,3-0,5 m

KLUBHÁZ ÉS JÁTSZÓUDVAR

A strandon a vízi-vidámság mellett a partra vetődve sem unatkozik a látogatók apraja és nagyja. A kültéri gyermekvilág közvetlen közelében lévő játszóudvar a hét minden napján tárt ajtókkal fogadja a kalandokra vágyó ifjoncokat. A játszóházban mászótorony, mászófal, és többféle telepített „óriás” társasjáték csalogatja a gyermekeket. Az udvar mászófallal, mászókákkal, libikókával és rengeteg izgalmas kültéri játékkal várja a játékbirodalomba látogató csemetéket. 

ZALAKAROS KIDS CLUB

A Kids Club egész éves állandó programkínálata színes és szórakoztató gyermekprogramjai maradandó élményekkel gazdagítják majd a kicsiket. A zenés-táncos foglalkozások, csapatversenyek és ügyességi vetélkedők alkalmával mozgásigényüket vezethetik le, a tematikus programokon pedig a kreatív időtöltésé a főszerep.

Adrenalin Csúszdapark

A nyár legnagyobb csobbanása nálunk vár! Készülj fel a kalandra, hiszen extrém vizes élmények várnak az Adrenalin Csúszdaparkban. Hátborzongató kalandokkal forrósítjuk fel a hangulatot az amúgy is forró strandi napokon.

MI TESZI IZGALMASSÁ AZ ADRENALIN CSÚSZDAPARKOT?

 • 400 m csúszdaattrakció
 • közel 20 m indítómagasság
 • akár 70 km/óra száguldás

MILYEN ATTRAKCIÓKKAL VÁRUNK?

Az 5 extrém csúszda garantáltan felpörgeti a pulzusodat!

 1. Varázsalagút – Magic Tunnel
  Fényeffektek teszik különlegessé a kígyózó, tekeredő csőrendszert. A csúszda gumikarikával vehető igénybe. Váltakozó fényelemei különleges vizuális élményt nyújtanak, a száguldás pedig ráadás!
 2. UFO
  Zárt és nyitott részek váltakoznak ezen a 105 méter hosszan kanyargó csúszdán. Az érkezést egy repülő csészealjra emlékeztető örvény teszi felejthetetlenné.
 3. Kamikaze
  Traffipax mentes övezet! Az 50 méter hosszú, extrém meredek csúszdán akár 70 km/óra sebességgel is száguldhatsz és az időmérőnek köszönhetően barátaiddal is versenyezhetsz.
 4. Turbo
  A szabadesés élményét is átélheted egy pillanatra ezen a csúszdán. A 68 méter hosszú, átlátszó elemekből összeállított attrakció a külső szemlélő számára is vizuális élményt nyújt és meredek szomszédjához hasonlóan gyorsasági versenyek színtere lehet.
 5. Rafting – Inga
  A vadvízi kalandok szerelmesei nem fognak csalódni, ha gumikarikával leszáguldanak a 85 méter hosszú csúszdán.

Nyitvatartás:
2020.06.13-08.30.: 9:30-18:30

Milyen jegytípussal vehető igénybe az Adrenalin Csúszdapark?
– Alap belépőjeggyel látogatható.