Élményfürdő Zalakaros

Ez az a hely, ahol a család minden tagja jól érzi magát, mindenki megtalálja a maga kedvenc programját és élvezheti a pancsolás örömeit! Élményfürdőnkben nem csak beltéri, hanem télen is kellemes hőmérsékletű kültéri medence is várja az ide látogató vízkedvelőket.

VÍZI ATTRAKCIÓK

Bízza rá magát a minden irányból feltörő vízsugarakra és tapasztalja meg a víz éltető, frissítő erejét. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexumunk minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt, ahol a wellness életérzés garantált.

A felejthetetlen élményekről vízi attrakciók sokasága gondoskodik:

  • vadvízi sodrás
  • vízernyő
  • álló-, ülő -és fekvő vízi masszázs
  • nyakzuhany
  • pezsgőfürdő

Szaunavilág az egész családnak, egyedülálló gyermekszaunával!

Az élményfürdőt és a beltéri gyermekvilágot összekötő területen található szauna világunk, ahol a panorámás finn szauna mellett elérhető az országban egyedülálló, kicsik számára is bátran használható gyermekszaunánk. A gyermekszauna 40-45 ̊C hőmérsékleten működik, így a család együtt élvezheti a szaunázás élményét.

Fekete lyuk csúszda a nagyon bátraknak!

A beltéri fekete lyuk csúszda a felnőttek és a nagyobb gyermekek számára is izgalmas élményt nyújt. A folyamatosan tekergő, teljes egészében fedett, cső alakú csúszdában a különféle fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé a száguldást. A csúszda időmérővel van felszerelve, így a bátor csúszdázók összemérhetik tudásukat.

Ne feledkezzünk meg a bulizás szerelmeseiről sem!

Járt már nálunk éjszakai fürdőparty-n? Akkor itt az ideje…
Fürdőnk különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezi meg a népszerű éjszakai bulikat. Tematikus programokkal, DJ-vel, sztárfellépővel várunk mindenkit! A legközelebbi időpont az események menüpont alatt megtalálható.

Nyitvatartás: egész évben
Víz hőmérséklete: 28-32°C
Víz típusa: termálvíz (A termálvíz felnőttek és gyermekek részére egyaránt alkalmas fürdőzésre.)

Milyen jegytípussal vehető igénybe az élményfürdő?
– Komplex belépőjeggyel látogatható