Szaunavilág – Szaunaudvar

A Zalakarosi Fürdőn büszkén mutatjuk be vendégeink számára élményfürdőnk épületéhez kapcsolt új szaunavilágunkat, ahol frissítőleg fog hatni Önökre a forróság! Itt mindent megtalál, amit bőrén keresztül egész testének melegen ajánlunk. Finn szauna, gőzfürdő és aroma szauna várja a vendégeket. A szaunázó közönség igényeit a legapróbb részletekig kiszolgáljuk, hideg-meleg merülőmedencével, jacuzzival, jégadagolóval, exkluzív infra pihenő térrel.

A szaunázás jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, regenerálja a testet és a lelket, emellett erősíti az immunrendszert. A használat során a szauna forrósága kényszeríti testünket és szellemünket a pihenésre, a megnyugvásra, a relaxációra. Hatása azonban hosszabb távon élénkítő, hiszen a bőrön át távozó salakanyagoktól megszabadulva szervezetünk felfrissül, bőrünk megszépül, kitisztul.

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • 60 fős finn szauna 
  • Finn aroma szauna
  • Gőzkabin
  • Jégadagoló
  • Hideg és melegvizes merülőmedence
  • Jacuzzi

SZAUNA CEREMÓNIÁK

A szaunázás élményét maximálisra emeljük/fokozzuk naponta megtartott szauna programjainkkal, melyekre előzetes regisztráció és szauna ceremónia jegy (600 Ft) vásárlása szükséges.

Cserébe szakképzett szauna mestereink várakozásaikat felülmúló ceremóniákon kifőzik, kikeverik Önöknek a tökéletes illat-kombinációkat. A felszabaduló aromák segítségével távoli egzotikus tájakat, régi szép emlékeket, felemelő hangulatokat idéznek meg: felelevenítik és közvetítik mindazt, ami a test és lélek számára kellemes.

A szauna program nálunk egy szertartás, ahol a hőmérséklet- és hangulatfelelős mesterek ismert dallamokat is segítségül hívnak, így észrevétlenül repül el a 12-15 perc. A fokozatosságot és mértékletességet szem előtt tartják, de a vendégek egyéni teherbíró-képességükhöz mérten a felöntések alkalmával is bármikor elhagyhatják a szaunát.

A szaunavilág a nyugati szaunázási szokásoknak megfelelően fürdőruha nélküli terület. A szauna használatához szaunalepedőt térítésmentesen biztosítjuk Vendégeinknek.

Jó tudni!

Nyitvatartás: egész évben
Életkor: 18 év felett 

Milyen jegytípussal vehető igénybe a szaunavilág?
– Komplex fürdőjegy új szaunával jegytípussal látogatható. 

SZAUNA FELÖNTÉSEK RENDJE

Vasárnaptól-csütörtökig

IDŐPONT FELÖNTÉS TÍPUSA
11:30 Sós bőrradír
14:30 Vitaminos felöntés
17:00 Jeges felöntés
Kedd esténként
18:00 Aromás ceremónia
19:00

Péntek

IDŐPONT FELÖNTÉS TÍPUSA
11:30 Aromás felöntés
13:00 Vitaminos felöntés
14:00 Sós bőrradír
17:00 Vitalizáló felöntés
18:00 Jeges felöntés

 

Szombat

IDŐPONT FELÖNTÉS TÍPUSA
11:30 Aromás felöntés
13:00 Vitaminos felöntés
14:00 Sós bőrradír
Vendég szaunamester szeánszok
15:00 Ráhangolódó szeánsz
16:00 Frissító szeánsz
17:00 Vitalizáló szeánsz
18:00 Erőteljes jeges szeánsz