Zobori Élménypark – Kalandozoo Zalaszabar

VÉGTELEN KALANDOK KÜLTÉREN ÉS BELTÉREN – IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL

Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban, a Zobori Élményparkban, mindössze 10 KM-RE ZALAKAROSTÓL, a Kis-Balatonnál.

A CSODÁLATOS PANORÁMA már önmagában felüdítő, de az élményparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat.

A hegyre felérve a lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindenkit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak.

KALANDOK IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL! Az élménypark KÜLTÉRI és BELTÉRI szolgáltatásainak köszönhetően a Zobori Élményparkban egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. 4XD MOZI mindenkinek, WAY OUT Szabadulószoba, 3D EXOJET, a beltéri csúszdaház, az ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket.

Hűsítő vizes élmények NYÁRON a Zobori Élményparkban! Az új VIZES JÁTSZÓTÉR egy igazi felüdülés a nyári hőségben, egy oázis a kalandparkunk kellős közepén, ahol vendégeink lehűsíthetik magukat!

Az új HURRICAN elektromos dodzsemekkel a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek, száguldozhatnak, kanyaroghatnak és pöröghetnek, mint a hurrikán. Aki a vízen szeretne dodzsemezni, neki feltétlen ki kell próbálnia ütközős VÍZI DODZSEM csónakjainkat!

HATPÁLYÁS, ÓRIÁS SZÁRAZ CSÚSZDÁNKON gyerekek és felnőttek is száguldozhatnak, óriási élmény mindenkinek!

A HÓFÁNK pályán hó nélkül is élvezhetik különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a SZÁNKÓZÁS ÉLMÉNYÉT, NYÁRON IS!

Magyarországon egyedüliként a Zobori Élményparkban található a gigantikus száraz-vizes csúszda, a CSÓNAKCSÚSZDA.

A kalandparkban megújult gasztronómiával, önkiszolgáló étteremmel válogatott étel-ital választékkal csillapíthatják éhségüket a vendégek, a hagyományos büfé jellegű gyors ételektől, snackektől egészen a tájjellegű ételekig minden finomság fellelhető az étlapon!

A családok számára egy kiváló hétvégi program, nyáron megszínesíti a Zalakarosi vagy a Balaton-parti nyaralást. Ha osztálykirándulást, csapatépítőt, céges bulit szerveztek, ne keressetek tovább, a legjobb hely a Zobori Élménypark, CSOPORTOK RÉSZÉRE is, EGYEDI AJÁNLATTAL!

A Kis-Balaton nyugati partján, Zalaszabarban található – egyénileg, családosan, illetve csoportosan is látogatható – kalandpark az aktív pihenést, öko-turizmust kedvelő fiatalok, családok, baráti társaságok, iskolák és cégek számára remek kikapcsolódási, szabadidő eltöltési lehetőséget kínál, nyugodt, idilli környezetben, a friss levegőn – a kaland és szórakozás jegyében.

Gyerekparadicsom a javából! Nem csak gyerekeknek!

Bővebb információ:

www.zobori.hu

Tel.: +36-30-36-28-118

E-mail: info@zobori.hu